yritysraitti.net

Internetin lyhyt historia

Posted by: Roberto Ferry II | Category: Blogi | Comments Off on Houkuttelevat kotisivut

Kotisivun perustaminen on hauskaa ja jännittävää, ja sen luomiseen löytyy internetistä useita apusivustoja, joissa neuvotaan sivun perustamiseen liittyvissä yksityiskohtia. Oman kotisivun luominen on myös haastavaa, sillä sivuston ulkoasuun ja sisältöön on paneuduttava tosissaan, jos haluaa sivustostaan toimivan konseptin.Jokainen, joka liikkuu internetissä ja siirtyy sivulta toiselle huomaa, kuinka paljon vaaditaan järjestelmällistä suunnittelua, että saa sivuston tuntumaan mielenkiintoiselta. Usein eteen tulee tapauksia, joissa kotisivu on laadukas ja kaikkien taiteen sääntöjen mukaan rakennettu, mutta silti sivuston kävijämäärä pysyy alhaisena. Silloin kannattaa keskittyä kävijöiden kalasteluun, johon löytyy useita toteutettavissa olevia keinoja. Kotisivun tulee olla selkeä, mielenkiintoinen ja sisältää kuvia. Lisäksi kannattaa kiinnittää tekstin selkeyteen ja luettavuuteen erityistä huomiota. Kaiken kaikkiaan tulee kotisivun näkyvyyden parantamisessa ottaa huomioon esimerkiksi:

  • Toimivuus useilla eri laitteilla
  • Ulkoasu
  • Blogi ja sosiaaliset mediat
  • Oikeinkirjoitus
  • Mielenkiintoiset kuvat

Kotisivun toiminnallisuus useilla eri alustoilla on kaiken a ja o, sillä sivun tulee toimia erinomaisesti sekä tietokoneella kuin myös mobiililaitteilla. Kotisivu, joka on selkeä ja visuaalisesti näyttävä puhuttelee vierailijoita, joten sivuston ulkoasuun ja värien käyttöön kannattaa kiinnittää huomiota. Värien ja kontrastien tyylikäs käyttö sivuston ulkoasussa kiinnittää huomiota, joka näkyy selkeästi esimerkiksi pelisivuilla, kuten myös nettikasinovertailu.info-sivustolla. Sivustossa näkyy tyylikäs rakenne, ja tuodaan myös sujuvasti esille sosiaaliset mediat. Erilaiset kuvat valikossa herättävät mielenkiinnon ja iskevä teksti virheettömästi kirjoitettuna saa vierailijan ehkä tutustumaan syvemmin kotisivun sisältöön.

Tuo näkyvyyttä kotisivullesi

Oman kotisivun mainostaminen käy kätevimmin toisen sivuston kautta, jossa joku toinen liittää linkin sinun sivullesi, mutta toinen tapa saada näkyvyyttä kotisivulle on houkutella kävijöitä sivulleen sosiaalisten medioiden kautta. Suosittuja medioita ovat monelle tutut Facebook, Instagram ja Twitter, joiden ikonit kannattaa pitää näkyvillä kotisivulla. Myös tasokkaan ja usein päivitetyn blogin ylläpitäminen ajankohtaisilla ja mielenkiintoisilla aiheilla on erinomainen tapa houkutella useita kävijöitä sivulleen. Kiinnostuneet palaavat aina takaisin tutustumaan tuoreisiin päivityksiin.Hakukoneoptimointi on varmimpia tapoja saada näkyvyyttä kotisivulleen. Hakukoneoptimoinnissa pyritään nostamaan oman sivuston sijoitusta käyttäjien käyttäessä erilaisia hakusanoja eri hakukoneissa. Avainsanat ovat tärkeä osa hakukoneoptimointia, jota käyttää esimerkiksi Google AdWords. Tämä on Googlen oma verkkomarkkinointi ja mainonta-alusta, joka on erittäin kätevä kotisivun pitäjälle, joka maksaa palvelusta vain silloin, kun käyttäjä napsauttaa juuri sinun mainostasi. Hakukoneoptimointi vaatii harjoittelua, mutta on usein ratkaisevaa kotisivun näkyvyyden kannalta.